Konsultasjon: Varelager:

SHIP-SHAPE tilbyr med sine kunnskaper konsulenttjenester innen båter og utstyr. Vi kan fungere som uavhengig assistanse ved kjøp av båt. Kanskje lurer du på å bygge om, eller tilpasse din båt til deg og trenger noen ideer, erfaringer, eller ekspertise råd innen valg av materialer, planløsning eller annet.

Det kan ofte lønne seg å få en annenhånds vurdering!

SHIP-SHAPE har normalt et varelager med trematerialer, glassfiber/ polyester/ divinycell-skum, rustfritt stål og svart stål, aluminium, acryl-plast (plexi) til vinduer,  diverse lakk og maling. Vi har også skruer og bolter i rustfritt/ galvanisert, pakninger og tetningsmasser, ledninger og div elektrisk utstyr.

I tillegg har vi lydisolasjon og annet båt- og rigg-utstyr. SHIP-SHAPE kan via gode kontakter skaffe det meste av aktuellt utstyr, selv om det ikke finnes på lager.

Transport sjøveien Transport på landeveien
SHIP-SHAPE tilbyr transport av din båt dersom du skulle være i tidsnød, hvis båten må etterlates på grunn av havari eller reparasjoner, hvis du ønsker å bruke ferien til ferie og ikke bruke unødvendig tid på transport etapper, eller av andre grunner har behov for et slikt tilbud.

SHIP-SHAPE har faste leverandører av mobilkran, lastebiler med kran og transportmuligheter dersom du skulle ha behov for det.

Annen service:

Formidling:

Har du behov for noe som ikke er nevnt under SHIP-SHAPE's hjemmeside, er det forsøket verd å ta kontakt allikevel.

SHIP-SHAPE formidler gjerne kjøp/salg av brukte båter og utstyr. Med bred kontakt i båt-miljøet lokalt, oppslagstavle og markedsføring tilbys et lavkost tilbud.
SHIP-SHAPE ønsker å kunne tilby sine tjenester på mange områder, og det kan være at nøkkelen til ditt spørsmål ligger hos SHIP-SHAPE  Båtverksted og maritime tjenester.

Dette er et tilbud som gis uten forpliktelser (gjensidig) siden SHIP-SHAPE ikke er megler eller har noen form for markedsføring på linje med disse.